Westwoud

Oe, groot bos,.. nasties binnen… Donker. Gelukkig loopt de compagnie der Eiken hier veel rond om het binnen de perken van het Woud te houden.

Er is een enkele weg, van verlopen stenen, die een lang stuk langs het Westwoud over de vlakte van de Vale loopt voordat het het woud in verdwijnt. Het is een oude weg die vroeger een verkeersader naar nu naar verloren steden is en waar nog geen sterfeling van terug is gekomen. Alleen de oude garde van de Compagnie van de Eik weet meer.

Soms, ’s nachts, is vuurlicht te zien door de onfortuinlijke reiziger die zich op dat tijdstip zich daar nog bevindt. Geruchten over heksen en slechte tovenaars die het voorzien hebben op ValeKeep doen de ronde.

Orcs, Goblins, Trolls en de rest van het ratteplan, is hier allemaal te vinden, zonder goed te hoeven kijken. Voor je het weet hebben je jou al gevonden.

De uitloop naar het noorden, ookwel het Feywoud genoemd, daar durft zelfs het ratteplan zich niet vaak te vertonen, mits op oorlogssterkte. De poort naar de Feywild in de Citadel van de Eladrin heeft zelfs de teloorgang van het Keizerrijk en de Orc-oorlog overleeft, maar voert een isolationisch beleid. Het Feywoud is practisch ondoordringbaar, vol met gevaarlijke fey en de Eladrin zijn niet ruimdenkend over binnenvallers.

Tourists Beware!

Terug naar main page

Westwoud

ValeKeep wzvsv